18. Kamasztábor

18. Kamasztábor 2022-03-10T11:51:48+00:00

kamasz_logoIdőpont: 2022. július 9-15. (szombattól-péntekig)
Jelentkezési korhatár:befejezett 7. osztálytól – 19 éves korig.

Nem is annyira egyszerű a minket körülvevő világot megérteni, és főképp megértetni a világgal, hogy mit akarsz. A kamaszkor szép, szép, de nehéz is. Különösen akkor, ha nem kapod meg azt a segítséget és figyelmet, amit joggal elvársz környezetedtől. Ilyenkor nagyon jól jönne egy sziget, ahol megértenek, ahol tudják, mi jó neked. Ezért van a Kamasztábor!

Kedvcsinálóként nézd meg a facebook oldalunkon található fényképeket.

Tetszik a tábor? Lájkold, küld tovább és oszd meg az alábbi gomb segítségével!   

Ha döntöttél, jelentkezz még mielőtt betelne a létszám! Erről kár lenne lemaradni!

Kérlek, mindenképp válaszd ki, hogy melyik táborba szeretnél jönni!

Kattints arra a táborra, amelyik részletesebben érdekel!

Hogy jobban megértsd önmagadat és másokat!

Ebből nem lelkizés lesz! Ehelyett olyan játékos szitukban próbálhatod ki magad, amikben nem mindennap kóstolhatsz bele. Különlegesen felépített játékok és foglalkozások segítenek abban hogy eligazodj a világ dolgaiban. Hol a helyed a csapatban? Milyen vagy valójában? Hogyan viselkednek mások, és mit tennél Te hasonló helyzetben? Lehet úgy is a legjobbnak lenni, hogy közben a vetélytársaid segíted? Hozd magaddal őket és megtalálod a válaszokat!

Ha önmagadról akarsz többet megtudni, akkor is itt a helyed!

Ha keresed az utadat, akkor is itt a helyed!

Ha a pályaválasztással vannak gondjaid, akkor is itt a helyed! Ha szeretsz csapatban együtt gondolkodni, játszani, akkor is itt a helyed!

Ha még nem tudod, milyen másokkal együtt játszani, akkor is itt a helyed!

Ha szeretsz együtt gondolkodni barátságról, szerelemről, akkor is itt a helyed!

Ha nem tudod, mit kezdj magaddal a szünetben, akkor is itt a helyed!

És ha minderről még sok-sok játékon keresztül is szeretnél többet tudni, akkor főleg itt a helyed!

Sziasztok!

kaszper palKaszper Pál vagyok, szegedi tréner. Kis családommal – feleség, négy lurkó – Szeged egyik külvárosi részén élünk. Legalább 15 éve foglalkozom csoportmunkával, veszek részt fiatalok vagy felnőttek önismereti fejlesztésében. Diákokkal is sokat dolgozom – vagy őket dolgoztatom:-) – iskolai és iskolán kívüli keretekben. Nagyon szeretem ezeket a tréningeket, ahol nem én vagyok a központ, hanem segítője, katalizátora lehetek a csoport és az egyének fejlődésének, tapasztalati tanulásának. Igyekszem mindig olyan légkört, hangulatot teremteni, amiben mindenki jól érzi magát, megtalálja a helyét, játékos formában ismeri meg önmagát és társait.

Ha érdekel a makettezés és van türelmed, akkor neked is köztünk a helyed! Olyan fiatalok jelentkezését várom akik megmutatnák – kiviteleznék ötleteiket fogpiszkálóból. Az előző évektől eltérően idén szabad téma választás lesz. Segítünk, hogy legszebben és legprecízebben létrehozd a makettjeid. Mindent megteszünk azért, hogy a makett altábor idén is felejthetetlen szórakozás, kikapcsolódás legyen. :)

Sok szeretettel várok minden ügyeskedni vágyó táborozót!
Krizsán Tibor

Fitt leszel, ha fitneszezel…:) 7 nap fitnesz, amiben lesz:

Aerobik mix: Egy teljes tréning, amely edzi a kitartást, az erőt, a mozgékonyságot és a koordinálást. Megfelelő zenei aláfestéssel és csoportdinamikával elősegítik, hogy közben élvezetes is legyen.

Saját testsúlyos edzés: ez az edzéstípus nagyon jól megdolgoztatja az izmainkat, egyszerre állóképességi és erősítő edzés. Mindenki a saját tempójában, edzettségi állapotának megfelelően haladhat. Jó hatással van a szervezetre, a saját testsúlyos edzés javítja az állóképességet, hiszen az egyik legkeményebb edzésforma a saját súlyunkkal való terhelés. Az inakat és ízületeket kíméletesen erősíti és a mozgáskoordinációra is pozitív hatással van, hiszen az ember természetes mozgásához áll közel ez az edzésforma.

Fit-Ball: Egy óriási gimansztikai labda, sporteszköz, melynek használatával óvni tudjuk a csont-izületi rendszerünket, mégis optimális terhelés adhatunk a szervezetnek. Az edzés vidám, dinamikus mozgás, mely minden fizikai képességünket hatékonyan fejleszti.

Zumba aerobik: A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti "gyorsan mozogni, és szórakozni". Kolumbia Cali nevű városában a 90-es évek közepén kezdődött, Atyja Beto Perez aerobik és latintánc oktatóval, aki a salsa, merengue és cumbia slágerekre építve könnyed figurákkal megspékelve forradalmasította a fittnest.

Pilates: Egy egész testet átmozgató trénig, amely fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli a mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál, miközben nyújtja azt.

Aqua aerobik: ez az aerobik egy alfaja, ami vìzben törtènik (csak jó idő esetén lesz).

Az edzéseken találkozhattok még különböző sporteszközökkel mint pl. gumiszalag, súlyok illetve fit-ball…

Ebben az altáborban azokat a lányokat várjuk, akik szeretnek sportolni, a korosztály pedig 7. osztálytól – 19 éves korig!! Nem feltétel az edzettségi szint, de nem is hátrány... :) Célunk az edzettségi szint (kondíció) fejlesztése mellett az, hogy rámutassunk a helyes, egészséges életmódra, a mozgáshiány elkerülésére, arra, hogy a fitnesz nem csak mozgás, hanem egy ÉLETFORMA, ami a mai rohanó világban sajnos egyre kevesebb szerepet játszik.

Megtanulod, hogy melyik gyakorlatot mikor és miért kell alkalmazni valamint azt, hogy hogyan! Nagyon sok esetben nem a mennyiség számít, hanem a minőség, ami azt jelenti, hogy megcsinálhatsz te 20 fekvőtámaszt is helytelenül, nem ér annyit, mint 5 szabályosan elvégzett fekvőtámasz.

Ha jelentkezel ebbe az altáborba, akkor mindenképpen hozz magaddal kényelmes edző cipőt, ruhát és polifom szivacsot, fürdőruhát!

A foglalkozást Vinai Miklós Emese testnevelő tanár, fitnesz edző vezeti.

A foci altáborba várunk minden focizni szerető fiút és lányt attól függetlenül, hogy csak hobbi focista vagy igazolt labdarúgóról van szó.

Egy héten keresztül napi két edzéssel fejlesztheted labdakezelésed, erőnléted, rúgó technikád, kondíciód, de ha lazább edzésekre vágysz akkor is várunk, ugyanis kezdő és haladó csoportot is ki fogunk alakítani így biztosan megtalálod majd a helyed.

Mindenképpen hozd magaddal a gólvágó csukádat, legyen az akár stoplis (kopácska) vagy egy egyszerű tornacipő, kényelmes edzés ruhát és rossz idő esetére melegítőt, amiben szintén tudsz edzeni.

Aki már volt részese ennek az altábornak, az tudja milyen érzés a tábor egyik legjobb hangulatú, legnagyobb és összetartó csapatához tartozni, aki pedig még nem élte át ezt az élményt, annak itt a lehetőség rá, hogy kipróbálja.

Oktatás vezető:
Balog Péter

Ez az altábor több lesz az "egyszerű" íjászattól! Ugyanis itt játékos formában történelmi háttérrel ismerkedünk meg az íjászattal, a kelevéz hajítással, az íjkészítéssel és megannyi más érdekességgel!

Előképzettségtől függetlenül bárki részt vehet aki már középiskolás (legalább az elsőt befejezte), de még nem töltötte be a 18-ik életévét.

Kérjük ha rendelkezel saját íjjal (mindegy milyen fajta) és/vagy vesszővel, akkor azt hozd magaddal a táborba és ezt a jelentkezési lapodon is tüntesd fel! Persze ha még nincs saját íjad az sem okoz gondot, hiszen a szervezők biztosítani fognak számodra.

Kedvcsinálóként néhány a rád váró események közül: párbaj, célba lövés, mozgó célpontra való lövés, kelevéz hajítás, játék, íj készítés...

A foglalkozást Harkai Róbert, a Magyar Íjász Szövetség LEVEL 2-es oktatója vezeti.

FIGYELEM: Az íjász altábor költségesebb a többinél ezért 18 Euróval drágább. Vagyis összesen 118 euróba kerül.

Hallottál már a jógáról, de még sosem volt rá alkalmad, hogy kipróbáld mi is az valójában?

Volt már szerencséd hozzá, hogy részt vegyél néhány jógaórán, és annyira megtetszett, hogy még többet szeretnél megtudni erről a témáról?

Szeretnéd tudatosabban, egészségesebben élni az életed, meglelni a belső békédet? Pozitívra váltanád az alaphangulatodat, ami nem csak abban segít, hogy a mindennapokban jobban érezd magad, de a céljaidat is könnyebben elérd?

Ez egy tökéletes alkalom lehet, hogy kipróbálj valami olyat, ami Keletről érkezett, de mára a nyugati társadalomban is ismerik és alkalmazzák, hisz a segítségével többek között sokkal hatékonyabban tudunk létezni a mindennapokban, könnyebben vesszük az akadályokat, boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Szóval mit fogunk csinálni? Sokat jógázunk, mozgunk, mobilizáljuk a kötött területeket a testünkben, megfigyeljük a légzésünket és annak hatásait, relaxálunk, szembesülünk a határainkkal és elfogadjuk őket, beszélgetünk, és egy kicsit másként kezdünk el megismerkedni önmagunkkal...

Hozz magaddal kényelmes ruhát, amiben könnyen tudsz mozogni, jógaszőnyeget (lehetőség szerint ügyelj rá, hogy ne csússzon) és végül, de nem utolsósorban: egy pozitív gondolatot!

Sziasztok!

Szarka Ákos vagyok. Mindig is foglalkoztattak az élet nagy igazságainak kérdései. Mi ez az egész? Honnan jöttünk? Hová tartunk? Hol vagyunk, és egyáltalán miért? Az évek során rengeteg irányba elindultam, hogy válasz találjak többek között ezekre a kérdéseimre is: foglalkoztam drámapedagógiával, élménypedagógiával, kicsikkel, nagyokkal, de mindig maradt bennem egy gombostűhegynyi űr, ami további keresésre, kutatásra sarkallt.

Aztán becsordogált az életembe a jóga. Először szinte kizárólag testmozgásként gondoltam rá, majd azt kezdtem észrevenni, hogy az elmémre, az általános közérzetemre is nagyon jó hatással van. Ahogy változnak az életem körülményei, úgy változik a gyakorlásom is. A különböző irányzatok kicsit más-más úton vezetnek el ugyanahhoz a célhoz. Ennek függvényében változik, hogy éppen gerincjógát, hathát, flowt vagy astangát gyakorlok – mikor minek érzem szükségét.

Kedves spanyol iránt érdeklődők! :)

¡Hola! ¡Soy Emese! Szeretettel várlak a Moravicai Nyári Táborok spanyol altáborába! A célom az, hogy a foglalkozások (nem órák!) alatt felejtsük el a tankönyveket, helyette ismerkedjünk meg a spanyol és Latin-amerikai kultúrával, zenékkel, érdekességekkel, ezenkívül olyan szituációkat játszunk el, gyakoroljunk, amire akkor lenne szükséged, ha holnap elrepülnél Spanyolországba és a mindennapi élethelyzetekben kellene helytállnod. Azt, hogy a kulturális érdekességek mellett mi(k) lesz(nek) a fő témá(i)nk (étterem, hotel, útbaigazítás, beszélgetés…), azt közösen fogjuk meghatározni, ezért nem gond, ha kezdő vagy, az sem, ha van már valamennyi spanyoltudásod! Arra kérlek, amikor jelentkezel, írd be a jelentkezésedbe, hogy tanultál-e már spanyolul vagy kezdő vagy-e.

A spanyol a világon a második (más listák szerint a harmadik) legtöbbet beszélt nyelv! Nagyjából 400 millióan beszélik, öt kontinensen. Biztos hallottál már Mexikó maya és azték, Peru inka civilizációiról! Gondolom, Enrique Iglesias, Marc Antony, Shakira nevei sem ismeretlenek a számodra! Arról is biztos hallottál, hogy milyen híresen nyitottak és pozitívak a spanyolul beszélő emberek, Latin-Amerika utcái milyen színesek, és mindenhonnan zene szól. Sokáig folytathatnám ezeket a jellemzőket…

Bevallom, én 14 évesen a zenék hallgatásával szerettem bele a spanyol nyelvbe, utána a kultúrába is, először csak Spanyolországéba, majd Latin-Amerikát is megismertem, amiből Mexikó áll a szívemhez legközelebb! Remélem a fenti szavaimon érzed, mekkora szeretettel írtam őket, a célom az lesz, ezt Neked is átadjam! :)

Remélem találkozunk!
Hasta luego!

Balassa Emese

Vadon kaland
Szeretettel várlak a nyár legnagyobb kalandjára! 

Miről fog szólni a turnus, mire számíts az egy hétben:
- sok kihívásra, élménypedagógiai játékra (földön és a levegőben), megoldhatatlannak tűnő helyzetre
- kötetlen, vidám, néha akár komolyabb hangulatra
- sok beszélgetésre, tapasztalat és gondolat megosztásra
- arra, hogy rengeteg újat meg fogsz tudni magadról (és másokról)
- izomlázra
- annyi kalandra és emlékre, hogy alig győzöd majd hazavinni!
 
Megjegyzés: Mindenbe annyira vonódsz be amennyire szeretnél, magadnak választod a kihívás szintjét (ez nem katonai kiképzés!). Én azért leszek ott, hogy ebben segítselek. Semmi sem kötelező, de mindent érdemes kipróbálnod!


Az "Vadon kalandon" lehetőséged lesz: 
- megtanulni kezdetleges eszközök segítségével erdei, éjszakai menedéket (u.n. bivakot) építeni.
- megtanulni alapvető csomózási technikákat
- elsajátítani, hogyan kell biztonságosan tüzet gyújtani
- tájékozódni, térképet, iránytűt használni
- csoportban együttműködni, közösen döntéseket hozni, egymást segíteni
- kipróbálhatsz különböző kötélpályás játékokat
- expedícióra menni, a szabadban aludni, a tanultakat kamatoztatni 
- élesben navigálni, tüzet gyújtani, bivakot építeni, csillagokat nézni

Ki fogja a programot tartani:
Boros Balázs, becenevemen Mókus vagyok, élménypedagógus, szabadidős tréner. 15 éve foglalkozom gyerekekkel, felnőttekel. Hegyi- és túrakerékpározok, terepfutok, túrázok, olykor hegyet-sziklát is mászok, imádok a természetben lenni, és eszméletlen a túrós palacsintám! 😀 Az elmúlt 5 évben 2 hosszabb, nomád kerékpáros túrám is volt, több, mint 500 éjszakát töltöttem sátorban, többek között Szibéria erdeiben, Kirgizisztán hegyei között, a Mongol sztyeppéken, az iráni Marandjab-sivatagban és 4000 m fölött a Tibeti-fennsíkon. Nem én vagyok Bear Grylls, a közelébe sem érek a pasinak, de azért nem ijedek meg, ha a szabad ég alatt kell töltenem néhány éjszakát és vizes a tüzifa 😉 

A jelentkezés feltétele: 
- a tábor kezdetéig befejezett 8. osztály

Nagyon várom a Veled való találkozást! 
Üdvözlettel: 
Mókus 
(a Vadon kaland turnus vezetője)
 
FIGYELEM: A Vadon kaland altábor költségesebb a többinél ezért 8 Euróval drágább, mint a többi altábor.

Szülőknek:

Kedves szülő! Boros Balázs, becenevemen Mókus vagyok, élménypedagógus, szabadidős tréner. 15 éve foglalkozom gyerekekkel, felnőttekel. Dolgoztam gyerekpszichiátriai kórházban kamasz- és családterápiás trénerként, osztálykirándulásokat vezetek, beteg gyerekek táboroztatásával már 11 évet töltöttem. Alacsony- és magas-kötélpályás programtartó és oktató vagyok. 2017-ben nemzetközi szabványú Vadon elsősegély tanfolyamot végeztem a Kétté Alapítvány szervezésében.

A nyári tábor során fő célom a gyerekeket kimozdítani a komfort zónájukból, arra bátorítani őket, hogy kipróbálják magukat új helyzetekben. A foglalkozásokat követő feldolgozások során visszajelzést és megerősítést kapnak tőlem és egymástól, ezáltal fejlődik az önbizalmuk, önismeretük. Árnyalva a "mire is vagyok képes valójában?" képet lehetőségük lesz a tanultakat átültetni a mindennapi életbe, iskolai helyzetekbe. Nem titkolom, ez a turnus, - habár tele lesznek egyéni élményekkel, kihívásokkal, - mégis inkább a csoportban való együttműködésről fog szólni.

A hétköznapok során ritkán töltik a gyerekek a mindennapjainkat egyedül. Újra és újra döntéseket kell hozniuk, alkalmazkodniuk kell másokhoz, csoportokban kell együttműködniük, el kell fogadni másokat és eltérő véleményeket, de tudniuk kell a saját véleményükért is kiállni, azt megosztani másokkal. Úgy gondolom a turnusban szerzett tapasztalatok, élmények segítséget fognak nyújtani a gyerekeknek, az élet útjain való könnyebb navigáláshoz.

Üdvözlettel:
Boros Balázs (Mókus) a Vadon kaland turnus vezetője

Szeretsz LEGO-zni? Érdekelnek a robotok? Mindened a programozás vagy csak most szeretnél belekóstolni? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszolnál, akkor ez az altábor neked szól!

Programozás? Robotika? LEGO építés? Itt mindebből lesz részed a kezdő és a haladó csoportban is!

Kezdő csoportban megismerkedünk…

 • a robotika alapjaival,
 • a Lego Education Spike Prime robottal,
 • az érzékelők és motorok használatával,
 • a Scratch alapú programozással,
 • a Lego robotika versenyekkel,
 • és még sok minden mással!

Haladó csoportban előtérbe kerül…

 • a magas szintű vonalkövetés, színfelismerés,
 • az ismeretlen pályán történő tájékozódás,
 • a Lego robotika versenyek pályái és kihívásai,
 • az elágazások és ciklusok használata,
 • és még sok minden más!

Az általunk meghirdetett altábor keretein belül az oktatásokon megmutatjuk a programozás logikáját, egy robot fizikai felépítésének lépéseit, fejlesztjük a problémamegoldó és kreatív gondolkodást. Kiemelten fontos számunkra az is, hogy mindeközben Ti és Mi is jól érezzük magunkat és szórakoztatóan teljenek az oktatások.

Az altábor életre hívásában partnerünk a magyarországi Edutus Egyetem, aki a LEGO szetteket biztosítja számunkra. Az Edutus egyúttal több LEGO robotépítési és -programozási verseny magyar és szerbiai szervezője is. Bemutatjuk nektek ezeket a verseny sorozatokat, így betekintést nyerhettek a World Robot Olympiad (WRO), az Edu Robotics Cup (ERC) és a First LEGO League (FLL) szabályaiba és követelményeibe.

Első kézből kaphatjátok meg a legfőbb információkat, hiszen a táborban jelen lesz a WRO és ERC versenyek egyik magyarországi és szerbiai főbírója: Flieber Ádám.

A kezdő és haladó csoportban is maximum 12-12 fős kiscsoportban dolgozunk, hogy mindenre és mindenkire legyen elegendő idő és figyelem.

Ez az altábor költségesebb a többinél 8 euróval, így a részvételi díja 108 euró!

Jelentkezési korhatár: befejezett 4. osztálytól

FONTOS! Kérlek a jelentkezési lap kitöltésekor írd bele a megjegyzés rovatba, hogy KEZDŐ vagy HALADÓ csoportba szeretnél jelentkezni!

Lego robot vajdaság

Ha szereted a pörgést, érdekelnek az emberek és szívesen kipróbálnád magad csoportvezetőként, akkor itt a helyed!

A tábor során megismerkedhetsz azokkal a módszerekkel, amelyek megtalálhatók egy igazán jó csoportvezető tarsolyában. Közösen tanulunk magunkról, egymásról és az együttműködés formáiról, illetve arról, hogy miként lehet felelősen és egyben játékosan vezetni egy csapatot. A cél, hogy a résztvevők egy olyan szemléletet és eszköztárat tudhassanak magukénak, amellyel bátran és határozottan léphetnek a csoportvezetői szerepbe a táborok keretein belül és akár azon kívül is.

Siflis Anna vagyok, 25 éves és jelenleg színházi rendezést tanulok Budapesten. 12 éves korom óta visszajárok a Moravicai Nyári Táborokba. Négyszer voltam résztvevő és hétszer voltam rendező/ csoportvezető. Szabadidőmben fesztiválok szervezésében veszek részt Vajdaságban és Magyarországon egyaránt. Kíváncsi vagyok az emberekre, a világra. Véleményem szerint az ember igazán csapatban tud jól dolgozni és gondolkodni, ezért mindig arra törekszem, hogy a kreatív gondolatokat egy közösségbe csatornázzam be és ott közösen tudjuk fejleszteni, kamatoztatni.

  

Kabdebon Dominik vagyok 27 éves. Jelenleg drámainstruktor szakon tanulok a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, korábban pedig a színház számos területén megfordultam. Folyamatosan zenét hallgatok és szeretek képben lenne a világ aktuális történéseivel, ezért sok hírt olvasok. Az egyetem után szeretnék alkalmazott és részvételi színházi előadásokat létrehozni. A csoportvezetés során fontos számomra, hogy mindenki egyenrangúan és felszabadultan tudjon együtt dolgozni.

 

Most pedig kérlek, add meg az adataid:

Kérlek, a vezetékneved mindenképp add meg a jelentkezéshez.
Kérlek, a keresztneved mindenképp add meg a jelentkezéshez.
Kérlek, az e-mail címed mindenképp add meg a jelentkezéshez, mert a képzés előtt és után, első sorben ezen keresztül tartjuk Veled a kapcsolatot.
Kérlek, a jelentkezéshez ezt is tölsd ki.
Kérlek, ezt is add meg, hogy szükség esetén fel tudjuk vele venni a kapcsolatot!
 • Ausztria
 • Belgium
 • Bulgária
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Észtország
 • Finnország
 • Franciaország
 • Görögország
 • Hollandia
 • Horvátország
 • Írország
 • Kanada
 • Kína
 • Lengyelország
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Magyarország
 • Málta
 • Németország
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Oroszország
 • Portugália
 • Románia
 • Spanyolország
 • Svájc
 • Svédország
 • Szerbia
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Törökország
 • Ukrajna
 •  
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Anguilla
 • Amerikai Virgin-szigetek
 • Andorra
 • Angola
 • Antarktisz
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Aruba
 • Ausztrália
 • Ausztria
 • Azerbajdzsán
 • Bahama-szigetek
 • Bahrein
 • Banglades
 • Barbados
 • Belgium
 • Belize
 • Belorusszia
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhután
 • Bissau-Guinea
 • Bolívia
 • Bosznia-Hercegovina
 • Botswana
 • Brazília
 • Brunei
 • Bulgária
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Chile
 • Ciprus
 • Comoros
 • Cook-szigetek
 • Costa Rica
 • Csád
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Dél-Afrika
 • Dél-Georgia
 • Dél-Korea
 • Dominika
 • Dominikai Köztársaság
 • Dzsibuti
 • Ecuador
 • Egyenlítoi Guinea
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Arab Emirátusok
 • Egyesült Királyság
 • Egyiptom
 • El Salvador
 • Elefántcsontpart
 • Eritrea
 • Észak-Korea
 • Észak-Mariana-szigetek
 • Észtország
 • Etiópia
 • Falkland-szigetek
 • Feröer-szigetek
 • Fidzsi-szigetek
 • Finnország
 • Francia Guyana
 • Francia Polinézia
 • Franciaország
 • Fülöp-szigetek
 • Gabon
 • Gambia
 • Ghána
 • Gibraltár
 • Grenada
 • Grúzia
 • Grönland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guyana
 • Görögország
 • Haiti
 • Holland Antillák
 • Hollandia
 • Honduras
 • Hongkong
 • Horvátország
 • India
 • Indonézia
 • Irak
 • Irán
 • Írország
 • Izland
 • Izrael
 • Jamaica
 • Jemen
 • Jordánia
 • Kajmán-szigetek
 • Kambodzsa
 • Kamerun
 • Kanada
 • Karácsony-sziget
 • Katar
 • Kazahsztán
 • Kelet-Timor
 • Kenya
 • Kína
 • Kirgizisztán
 • Kiribati
 • Kolumbia
 • Kongó
 • Kongói Dem. Közt. (Zaire)
 • Koszovó
 • Kuba
 • Kuvait
 • Közép-Afrikai Köztársaság
 • Laosz
 • Lengyelország
 • Lesotho
 • Lettország
 • Libanon
 • Libéria
 • Líbia
 • Liechtenstein
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Macedónia
 • Madagaszkár
 • Magyarország
 • Makaó
 • Malajzia
 • Malawi
 • Maldív-szigetek
 • Mali
 • Málta
 • Marokkó
 • Marshall-szigetek
 • Martinique
 • Mauritánia
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexikó
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongólia
 • Montserrat
 • Mozambik
 • Myanmar
 • Namíbia
 • Nauru
 • Németország
 • Nepál
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigéria
 • Niue
 • Norfolk-sziget
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Omán
 • Oroszország
 • Pakisztán
 • Palau
 • Panama
 • Pápua Új-Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Portugália
 • Puerto Rico
 • Reunion
 • Románia
 • Ruanda
 • Saint Kitts és Nevis
 • Saint Pierre és Miquelon
 • Salamon-szigetek
 • San Marino
 • Sao Tome és Principe
 • Seychelle-szigetek
 • Sierra Leone
 • Spanyolország
 • Srí Lanka
 • Suriname
 • Svájc
 • Svédország
 • Szamoa
 • Szaúd-Arábia
 • Szenegál
 • Szent Ilona
 • Szent Lucia
 • Szerbia
 • Szingapúr
 • Szíria
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Szomália
 • Szudán
 • Szváziföld
 • Tadzsikisztán
 • Tajvan
 • Tanzánia
 • Thaiföld
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad és Tobago
 • Tunézia
 • Turks és Caicos szigetek
 • Tuvalu
 • Türkmenisztán
 • Törökország
 • Uganda
 • Új-Kaledónia
 • Új-Zéland
 • Ukrajna
 • Uruguay
 • Vanuatu
 • Vatikáni városállam
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Wallis- és Futuna-szigetek
 • Üzbegisztán
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Zöld-foki-szigetek
 • Örményország
+36
Kérlek, ezt is add meg, hogy szükség esetén fel tudjuk vele venni a kapcsolatot!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!

Jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy az ide kattintva megjelenő nyilatkozatban foglaltakat elolvastad és elfogadod:

A jelentkezésed leadásához kérlek, olvasd el a nyilatkozatunkat és jelöld be, hogy megismerted és elfogadod annak tartalmát.