22. MIT-tábor

22. MIT-tábor 2022-03-10T11:51:32+00:00

MIT_logoIdőpont: 2022. július 9-15. (szombattól-péntekig)
Jelentkezési korhatár: lásd az egyes altáboroknál

A MIT-tábor a szakterületek és képzések egész sorát kínálja neked. Csak nézd végig a kínálatot, és biztosan megtalálod benne azt a témát, ami téged is érdekel. Itt nem kisiskolás szinten folynak a foglalkozások. Ehelyett: szakemberek foglalkoznak veled, akik bevezetnek a választott téma rejtelmeibe. Megmutatják azokat az érdekességeket, és összefüggéseket, amikről eddig még nem is hallottál, vagy ha mégis, akkor nem volt eléggé érthető. Ez a birodalom végtelen. Amennyit megismersz belőle, annyi a tiéd.
Egy hét alatt bejárhatod birodalmadat. Lehetséges, hogy te leszel a jövő elismert tudósa, sportolója vagy éppen a fejlett és tudatos személyiségeddel érsz majd el sikereket? Ideje hozzáfogni!

Ha ez a tábor érdekel, akkor nyilván nem lesz könnyű dolgod, ugyanis választanod kell egy témát, amivel a tábor ideje alatt foglalkozol. A lehetőségek olyan bugyrait járhatod be, amikről csak a valóban szakavatottak tudnak.

A MIT-táborban nem fogsz unatkozni – ez biztos! Olyan fergeteges szabadidős programmal várnak a tábor szervezői, hogy arról a következő táborig egyfolytában tudsz újat mondani.

Ha döntöttél, jelentkezz még mielőtt betelne a létszám! Erről kár lenne lemaradni!

Kedvcsinálóként nézd meg a facebook oldalunkon található fényképeket.

Tetszik a tábor? Lájkold, küld tovább és oszd meg az alábbi gomb segítségével!   

Ha döntöttél, jelentkezz még mielőtt betelne a létszám! Erről kár lenne lemaradni!

Kérlek, mindenképp válaszd ki, hogy melyik táborba szeretnél jönni!

Kattints arra a táborra, amelyik részletesebben érdekel!

Ha érdekel a makettezés és van türelmed, akkor neked is köztünk a helyed! Olyan 3. – 8. osztályos tanulók jelentkezését várom aki megmutatná – kivitelezné ötleteit fogpiszkálóból. Az előző évektől eltérően idén szabad téma választás lesz. Segítünk, hogy legszebben és legprecízebben létrehozd a makettjeid. Mindent megteszünk azért, hogy a makett altábor idén is felejthetetlen szórakozás, kikapcsolódás legyen. :)

Sok szeretettel várok minden ügyeskedni vágyó táborozót!
Krizsán Tibor

      

Ha szeretnél úgy táncolni, mint a videoklipek főszereplői,
ha szívesen mozogsz, tanulsz új figurákat,
ha érdekel, milyen a táncparkett ördögének lenni,
ha érzel késztetést arra, hogy egy jó csapatban, akár akrobatikai elemeket is tanulva mélyítsd el a tudásod,
ha szivesen tanulsz olyan valakitől, akinek több éves tapasztalata van, több féle tánc műfajban és villágszerte versenyekre járt,

AKKOR EZ A TÁBOR TUTI NEKED VALÓ!

Hidd el, iskolakezdéskor lesz mivel elkápráztatnod a pasikat/csajokat!

Mit hozz magaddal? A ruháid és a lábbelid legyenek kényelmesek, jól szellőzőek, sportosak, amiben jól tudsz mozogni! Másra nem is lesz szükséged!

A jelentkezők számától függően elképzelhető, hogy több csoportot hozunk létre.
Ha már befejezted a második osztályt, de még nem múltál el 15 éves, akkor itt az alkalom, hogy megtanuld mitől érzed igazán jól magad!

A hiphop egy zenei műfaj és egy életstílus is egyben, ami magában foglal megannyi dolgot, például a zenét, az öltözködést, a szlenget. Az Egyesült Államokból, Bronxból indult.

A hiphop alkotások témája, hangulata, a műfaj bármelyik területén laza, határozott, agresszív, néhol bolondos. Ez arra vezethető vissza, hogy a stílus Amerikából származik, főleg azokból az időkből, amikor az afroamerikaiakat elnyomták.

Várlak!
Perter Dajana

A foci altáborba várunk minden focizni szerető fiút és lányt attól függetlenül, hogy csak hobbi focista vagy igazolt labdarúgóról van szó.

Egy héten keresztül napi két edzéssel fejlesztheted labdakezelésed, erőnléted, rúgó technikád, kondíciód, de ha lazább edzésekre vágysz akkor is várunk, ugyanis kezdő és haladó csoportot is ki fogunk alakítani így biztosan megtalálod majd a helyed.

Mindenképpen hozd magaddal a gólvágó csukádat, legyen az akár stoplis (kopácska) vagy egy egyszerű tornacipő, kényelmes edzés ruhát és rossz idő esetére melegítőt, amiben szintén tudsz edzeni.

Aki már volt részese ennek az altábornak, az tudja milyen érzés a tábor egyik legjobb hangulatú, legnagyobb és összetartó csapatához tartozni, aki pedig még nem élte át ezt az élményt, annak itt a lehetőség rá, hogy kipróbálja.

Oktatás vezető:
Balog Péter

Fitt leszel, ha fitneszezel…:) 7 nap fitnesz, amiben lesz:

Aerobik mix: Egy teljes tréning, amely edzi a kitartást, az erőt, a mozgékonyságot és a koordinálást. Megfelelő zenei aláfestéssel és csoportdinamikával elősegítik, hogy közben élvezetes is legyen.

Saját testsúlyos edzés: ez az edzéstípus nagyon jól megdolgoztatja az izmainkat, egyszerre állóképességi és erősítő edzés. Mindenki a saját tempójában, edzettségi állapotának megfelelően haladhat. Jó hatással van a szervezetre, a saját testsúlyos edzés javítja az állóképességet, hiszen az egyik legkeményebb edzésforma a saját súlyunkkal való terhelés. Az inakat és ízületeket kíméletesen erősíti és a mozgáskoordinációra is pozitív hatással van, hiszen az ember természetes mozgásához áll közel ez az edzésforma.

Fit-Ball: Egy óriási gimansztikai labda, sporteszköz, melynek használatával óvni tudjuk a csont-izületi rendszerünket, mégis optimális terhelés adhatunk a szervezetnek. Az edzés vidám, dinamikus mozgás, mely minden fizikai képességünket hatékonyan fejleszti.

Zumba aerobik: A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti "gyorsan mozogni, és szórakozni". Kolumbia Cali nevű városában a 90-es évek közepén kezdődött, Atyja Beto Perez aerobik és latintánc oktatóval, aki a salsa, merengue és cumbia slágerekre építve könnyed figurákkal megspékelve forradalmasította a fittnest.

Pilates: Egy egész testet átmozgató trénig, amely fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli a mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál, miközben nyújtja azt.

Aqua aerobik: ez az aerobik egy alfaja, ami vìzben törtènik (csak jó idő esetén lesz).

Az edzéseken találkozhattok még különböző sporteszközökkel mint pl. gumiszalag, súlyok illetve fit-ball…

Ebben az altáborban azokat a lányokat várjuk, akik szeretnek sportolni, a korosztály pedig 3. osztálytól – 19 éves korig!! Nem feltétel az edzettségi szint, de nem is hátrány... :) Célunk az edzettségi szint (kondíció) fejlesztése mellett az, hogy rámutassunk a helyes, egészséges életmódra, a mozgáshiány elkerülésére, arra, hogy a fitnesz nem csak mozgás, hanem egy ÉLETFORMA, ami a mai rohanó világban sajnos egyre kevesebb szerepet játszik.

Megtanulod, hogy melyik gyakorlatot mikor és miért kell alkalmazni valamint azt, hogy hogyan! Nagyon sok esetben nem a mennyiség számít, hanem a minőség, ami azt jelenti, hogy megcsinálhatsz te 20 fekvőtámaszt is helytelenül, nem ér annyit, mint 5 szabályosan elvégzett fekvőtámasz.

Ha jelentkezel ebbe az altáborba, akkor mindenképpen hozz magaddal kényelmes edző cipőt, ruhát és polifom szivacsot, fürdőruhát!

A foglalkozást Vinai Miklós Emese testnevelő tanár, fitnesz edző vezeti.

Hogy jobban megértsd a saját érzéseid, gondolataid, könnyen kapcsolódj másokhoz és visszatalálj önmagadhoz.

Gyakran úgy érzed, hogy még válaszokat keresel a kérdéseidre? Az önismeret csoportban olyan játékos szitukban próbálhatod ki magad, amikben nem mindennap kóstolhatsz bele. Különlegesen felépített játékok és foglalkozások segítenek abban hogy eligazodj a világ dolgaiban. Hol a helyed a csapatban? Milyen vagy valójában? Miért úgy viselkednek mások ahogy, és mit tennél Te hasonló helyzetben? Lehet úgy is a legjobbnak lenni, hogy közben a vetélytársaid segíted? Hozd magaddal őket és megtalálod a válaszokat!

Itt a helyed:

 • ha önmagadról akarsz többet megtudni
 • ha keresed az utadat
 • ha nem tudod merre szeretnél tovább menni
 • ha szeretsz csapatban dolgozni, gondolkodni és együtt fejlődni
 • ha úgy érzed nehezen tudsz dönteni bizonyos helyzetekben
 • ha szeretnél saját magad legjobb barátja lenni

Továbbá, akkor is itt a helyed,

 • ha még nem tudod, milyen másokkal együtt játszani
 • ha nem tudod, mit kezdj magaddal a nyári szünetben

Gyere, talaljuk még a válaszokat közösen!

A folglalkozást vezető trénerek:

Orbán Ágota, pszichológus

Orbán Ágota

Úgy gondolom, hogy az önismeret egy olyan kulcs, amely számos ajtót nyit önmagunk és mások felé. Az évek során számos gyerek, kamasz és felnőtt csoporttal volt alkalmam együtt dolgozni, olyan témákban, mint a pályaválasztás, életvezetés, kapcsolatok kialakítása, döntési helyzetek. Mindezt játékos feladatokon keresztül, amelyek fejlesztik az empátiát és az együttműködést, csapatban való dolgozást és az elfogadást.

Pszichológusként és élménypedagógiai trénerként a foglalkozások során több módszert és technikát szeretek ötvözni, ezzel is teret adva annak, hogy mindenki megtalálja a számára szimpatikus utat önmagához, továbbá a módszerek színessége érdekessé is izgalmassá teszi az önismereti foglalkozásokat.

Balassa Emese, spanyoltanár, tréner

Balassa Emese

2009 óta veszek részt a Moravicai Nyári Tábrokban, az utóbbi években az Önismereti altáborban találkozhattatok velem.

Sokat foglalkozom fiatalokkal és felnőttekkel, évközben önismereti, csapatépítő és pályaorientációs foglalkozásokat tartok, mellette pedig online spanyoltanárként dolgozom. Nagyon szeretem megfigyelni, ahogyan egy-egy csoport átalakul, ahogyan fejlődik az egyén, fejlődik a csoport a tapasztalati tanulás és a közösen megoldott kihívások által.

Boldogan teremtem meg mindehhez a megfelelő bizalmas légkört, mert szeretnék Neked abban segíteni, hogy otthon érezd magad a táborban és a csoportunkban.

Ez az altábor több lesz az "egyszerű" íjászattól! Ugyanis itt játékos formában történelmi háttérrel ismerkedünk meg az íjászattal, a kelevéz hajítással, az íjkészítéssel és megannyi más érdekességgel!

Előképzettségtől függetlenül bárki részt vehet aki idén fejezte be az 5-ik osztályt (vagy attól idősebb). A felső korhatár a befejezett 8-ik osztály. (A középiskolásokat a Kamasztáborba várjuk!)

Kérjük ha rendelkezel saját íjjal (mindegy milyen fajta) és/vagy vesszővel, akkor azt hozd magaddal a táborba és ezt a jelentkezési lapodon is tüntesd fel! Persze ha még nincs saját íjad az sem okoz gondot, hiszen a szervezők biztosítani fognak számodra.

Kedvcsinálóként néhány a rád váró események közül: párbaj, célba lövés, mozgó célpontra való lövés, kelevéz hajítás, játék, íj készítés…

A foglalkozást Harkai Róbert, a Magyar Íjász Szövetség LEVEL 2-es oktatója vezeti.

FIGYELEM: Az íjász altábor költségesebb a többinél ezért 18 Euróval drágább, mint a többi altábor. Vagyis 118 euróba kerül.

Ha téged sem hagy hidegen a latin zenék vérpezsdítő ritmusa, ha szeretnéd átérezni a salsa temperamentumát, a rumba törékeny könnyedségét, vagy a brazil táncosok szambájának szaggatott rövid mozdulatait, akkor a Te helyed ebben a táborban van!

Nem véletlen, hogy a latin táncosokat tartják a legszebb testű sportolóknak, hiszen azon kívül, hogy elsajátítják a rendkívül kecses mozdulatokat, ez a fajta tánc minden izmodat egyformán formálja, mozgatja át. Nem hiszel nekünk? Csatlakozz, és próbáld ki saját magad!

A tánc kiváló erőnlétet, állóképességet és rugalmasságot ad. Fejleszti a ritmusérzéked és teljes összhangba kerülsz a stílussal és a zenével. Ha szereted a pörgést, ne hagyd ki a cha cha cha vagy a szamba vérpezsdítő érzését, vagy a lassú de sok energiát igénylő rumbát és mókás lendületes jive-ot.

Mire van szükséged, hogy mindezeket megtanuld? Kényelmes ruhára, ami nem gátol semmiféle mozgásformában és olyan cipőre, aminek puhább talpazata van és kényelmesen tudod mozgatni benne a lábadat.

A foglalkozásokat Lovasi Ottó tartja, aki világranglistás versenyeken és Európa Kupákon ért el első helyezéseket.
Jelentkezni egyénileg kell, nem párban. 3-8. osztályos fiúkat és lányokat egyaránt várok sok szeretettel! Ígérem, hogy nem bánod meg!

Nos, szabad egy táncra?

Vadon kaland
Szeretettel várlak a nyár legnagyobb kalandjára!

Miről fog szólni a turnus, mire számíts az egy hétben:
- sok kihívásra, élménypedagógiai játékra (földön és a levegőben), megoldhatatlannak tűnő helyzetre
- kötetlen, vidám, néha akár komolyabb hangulatra
- sok beszélgetésre, tapasztalat és gondolat megosztásra
- arra, hogy rengeteg újat meg fogsz tudni magadról (és másokról)
- izomlázra
- annyi kalandra és emlékre, hogy alig győzöd majd hazavinni!
Megjegyzés: Mindenbe annyira vonódsz be amennyire szeretnél, magadnak választod a kihívás szintjét (ez nem katonai kiképzés!). Én azért leszek ott, hogy ebben segítselek. Semmi sem kötelező, de mindent érdemes kipróbálnod!


Az "Vadon kalandon" lehetőséged lesz:
- megtanulni kezdetleges eszközök segítségével erdei, éjszakai menedéket (u.n. bivakot) építeni.
- megtanulni alapvető csomózási technikákat
- elsajátítani, hogyan kell biztonságosan tüzet gyújtani
- tájékozódni, térképet, iránytűt használni
- csoportban együttműködni, közösen döntéseket hozni, egymást segíteni
- kipróbálhatsz különböző kötélpályás játékokat
- expedícióra menni, a szabadban aludni, a tanultakat kamatoztatni
- élesben navigálni, tüzet gyújtani, bivakot építeni, csillagokat nézni

Ki fogja a programot tartani:
Boros Balázs, becenevemen Mókus vagyok, élménypedagógus, szabadidős tréner. 15 éve foglalkozom gyerekekkel, felnőttekel. Hegyi- és túrakerékpározok, terepfutok, túrázok, olykor hegyet-sziklát is mászok, imádok a természetben lenni, és eszméletlen a túrós palacsintám! 😀 Az elmúlt 5 évben 2 hosszabb, nomád kerékpáros túrám is volt, több, mint 500 éjszakát töltöttem sátorban, többek között Szibéria erdeiben, Kirgizisztán hegyei között, a Mongol sztyeppéken, az iráni Marandjab-sivatagban és 4000 m fölött a Tibeti-fennsíkon. Nem én vagyok Bear Grylls, a közelébe sem érek a pasinak, de azért nem ijedek meg, ha a szabad ég alatt kell töltenem néhány éjszakát és vizes a tüzifa 😉

A jelentkezés feltétele:
- a tábor kezdetéig befejezett 5. osztály

Nagyon várom a Veled való találkozást!
Üdvözlettel:
Mókus
(a Vadon kaland turnus vezetője)
 
FIGYELEM: A Vadon kaland altábor költségesebb a többinél ezért 8 Euróval drágább, mint a többi altábor.

Szülőknek:

Kedves szülő! Boros Balázs, becenevemen Mókus vagyok, élménypedagógus, szabadidős tréner. 15 éve foglalkozom gyerekekkel, felnőttekel. Dolgoztam gyerekpszichiátriai kórházban kamasz- és családterápiás trénerként, osztálykirándulásokat vezetek, beteg gyerekek táboroztatásával már 11 évet töltöttem. Alacsony- és magas-kötélpályás programtartó és oktató vagyok. 2017-ben nemzetközi szabványú Vadon elsősegély tanfolyamot végeztem a Kétté Alapítvány szervezésében.

A nyári tábor során fő célom a gyerekeket kimozdítani a komfort zónájukból, arra bátorítani őket, hogy kipróbálják magukat új helyzetekben. A foglalkozásokat követő feldolgozások során visszajelzést és megerősítést kapnak tőlem és egymástól, ezáltal fejlődik az önbizalmuk, önismeretük. Árnyalva a "mire is vagyok képes valójában?" képet lehetőségük lesz a tanultakat átültetni a mindennapi életbe, iskolai helyzetekbe. Nem titkolom, ez a turnus, - habár tele lesznek egyéni élményekkel, kihívásokkal, - mégis inkább a csoportban való együttműködésről fog szólni.

A hétköznapok során ritkán töltik a gyerekek a mindennapjainkat egyedül. Újra és újra döntéseket kell hozniuk, alkalmazkodniuk kell másokhoz, csoportokban kell együttműködniük, el kell fogadni másokat és eltérő véleményeket, de tudniuk kell a saját véleményükért is kiállni, azt megosztani másokkal. Úgy gondolom a turnusban szerzett tapasztalatok, élmények segítséget fognak nyújtani a gyerekeknek, az élet útjain való könnyebb navigáláshoz.

Üdvözlettel:
Boros Balázs (Mókus) a Vadon kaland turnus vezetője

Ezt a tábort akkor ajánljuk neked ha már befejezted a negyedik osztályt de még nem kezdted el a középiskolát/gimnáziumot.

Ha érdekel, hogy miért szuper hely az internet, de közben szeretnél magabiztosabban és biztonságosabban mozogni az online térben, akkor jelentkezz a programunkra! Legyél része annak a csapatnak, amely az elméletét és a gyakorlatát is megtanulja a videózásnak és a podcast készítésnek, megismerkedik a magánszféra és a személyes adatok fontosságával, és azt is megtanulja, hogyan lehet az interneten ránk leselkedő veszélyeket kivédeni. Ha velünk tartasz, nemcsak az álhíreket fogod felismerni, de az Instagramon is többen fognak követni.

Az altábort vezeti: Salló Krisztina
A kolozsvári Babes–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció és közkapcsolatok szakán végeztem. A mesterképzést követően egy görögországi civil szervezet önkéntese voltam Lefkádán, ahol többek közt a szervezet online kommunikációjával és közösségimédia-felületeivel foglalkoztam. Az elmúlt években budapesti startup social mediásaként, majd kommunikációs ügynökség online marketing menedzsereként is dolgoztam. 2020 októbere óta vagyok az Amnesty International Magyarország kreatív tartalommenedzsere.

Szeretsz LEGO-zni? Érdekelnek a robotok? Mindened a programozás vagy csak most szeretnél belekóstolni? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszolnál, akkor ez az altábor neked szól!

Programozás? Robotika? LEGO építés? Itt mindebből lesz részed a kezdő és a haladó csoportban is!

Kezdő csoportban megismerkedünk…

 • a robotika alapjaival,
 • a Lego Education Spike Prime robottal,
 • az érzékelők és motorok használatával,
 • a Scratch alapú programozással,
 • a Lego robotika versenyekkel,
 • és még sok minden mással!

Haladó csoportban előtérbe kerül…

 • a magas szintű vonalkövetés, színfelismerés,
 • az ismeretlen pályán történő tájékozódás,
 • a Lego robotika versenyek pályái és kihívásai,
 • az elágazások és ciklusok használata,
 • és még sok minden más!

Az általunk meghirdetett altábor keretein belül az oktatásokon megmutatjuk a programozás logikáját, egy robot fizikai felépítésének lépéseit, fejlesztjük a problémamegoldó és kreatív gondolkodást. Kiemelten fontos számunkra az is, hogy mindeközben Ti és Mi is jól érezzük magunkat és szórakoztatóan teljenek az oktatások.

Az altábor életre hívásában partnerünk a magyarországi Edutus Egyetem, aki a LEGO szetteket biztosítja számunkra. Az Edutus egyúttal több LEGO robotépítési és -programozási verseny magyar és szerbiai szervezője is. Bemutatjuk nektek ezeket a verseny sorozatokat, így betekintést nyerhettek a World Robot Olympiad (WRO), az Edu Robotics Cup (ERC) és a First LEGO League (FLL) szabályaiba és követelményeibe.

Első kézből kaphatjátok meg a legfőbb információkat, hiszen a táborban jelen lesz a WRO és ERC versenyek egyik magyarországi és szerbiai főbírója: Flieber Ádám.

A kezdő és haladó csoportban is maximum 12-12 fős kiscsoportban dolgozunk, hogy mindenre és mindenkire legyen elegendő idő és figyelem.

Ez az altábor költségesebb a többinél 8 euróval, így a részvételi díja 108 euró!

Jelentkezési korhatár: befejezett 4. osztálytól

FONTOS! Kérlek a jelentkezési lap kitöltésekor írd bele a megjegyzés rovatba, hogy KEZDŐ vagy HALADÓ csoportba szeretnél jelentkezni!

Lego robot vajdaság

  

Most pedig kérlek, add meg az adataid:

Kérlek, a vezetékneved mindenképp add meg a jelentkezéshez.
Kérlek, a keresztneved mindenképp add meg a jelentkezéshez.
Kérlek, az e-mail címed mindenképp add meg a jelentkezéshez, mert a képzés előtt és után, első sorben ezen keresztül tartjuk Veled a kapcsolatot.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, ezt is add meg, hogy szükség esetén fel tudjuk vele venni a kapcsolatot!
 • Ausztria
 • Belgium
 • Bulgária
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Észtország
 • Finnország
 • Franciaország
 • Görögország
 • Hollandia
 • Horvátország
 • Írország
 • Kanada
 • Kína
 • Lengyelország
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Magyarország
 • Málta
 • Németország
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Oroszország
 • Portugália
 • Románia
 • Spanyolország
 • Svájc
 • Svédország
 • Szerbia
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Törökország
 • Ukrajna
 •  
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Anguilla
 • Amerikai Virgin-szigetek
 • Andorra
 • Angola
 • Antarktisz
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Aruba
 • Ausztrália
 • Ausztria
 • Azerbajdzsán
 • Bahama-szigetek
 • Bahrein
 • Banglades
 • Barbados
 • Belgium
 • Belize
 • Belorusszia
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhután
 • Bissau-Guinea
 • Bolívia
 • Bosznia-Hercegovina
 • Botswana
 • Brazília
 • Brunei
 • Bulgária
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Chile
 • Ciprus
 • Comoros
 • Cook-szigetek
 • Costa Rica
 • Csád
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Dél-Afrika
 • Dél-Georgia
 • Dél-Korea
 • Dominika
 • Dominikai Köztársaság
 • Dzsibuti
 • Ecuador
 • Egyenlítoi Guinea
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Arab Emirátusok
 • Egyesült Királyság
 • Egyiptom
 • El Salvador
 • Elefántcsontpart
 • Eritrea
 • Észak-Korea
 • Észak-Mariana-szigetek
 • Észtország
 • Etiópia
 • Falkland-szigetek
 • Feröer-szigetek
 • Fidzsi-szigetek
 • Finnország
 • Francia Guyana
 • Francia Polinézia
 • Franciaország
 • Fülöp-szigetek
 • Gabon
 • Gambia
 • Ghána
 • Gibraltár
 • Grenada
 • Grúzia
 • Grönland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guyana
 • Görögország
 • Haiti
 • Holland Antillák
 • Hollandia
 • Honduras
 • Hongkong
 • Horvátország
 • India
 • Indonézia
 • Irak
 • Irán
 • Írország
 • Izland
 • Izrael
 • Jamaica
 • Jemen
 • Jordánia
 • Kajmán-szigetek
 • Kambodzsa
 • Kamerun
 • Kanada
 • Karácsony-sziget
 • Katar
 • Kazahsztán
 • Kelet-Timor
 • Kenya
 • Kína
 • Kirgizisztán
 • Kiribati
 • Kolumbia
 • Kongó
 • Kongói Dem. Közt. (Zaire)
 • Koszovó
 • Kuba
 • Kuvait
 • Közép-Afrikai Köztársaság
 • Laosz
 • Lengyelország
 • Lesotho
 • Lettország
 • Libanon
 • Libéria
 • Líbia
 • Liechtenstein
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Macedónia
 • Madagaszkár
 • Magyarország
 • Makaó
 • Malajzia
 • Malawi
 • Maldív-szigetek
 • Mali
 • Málta
 • Marokkó
 • Marshall-szigetek
 • Martinique
 • Mauritánia
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexikó
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongólia
 • Montserrat
 • Mozambik
 • Myanmar
 • Namíbia
 • Nauru
 • Németország
 • Nepál
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigéria
 • Niue
 • Norfolk-sziget
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Omán
 • Oroszország
 • Pakisztán
 • Palau
 • Panama
 • Pápua Új-Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Portugália
 • Puerto Rico
 • Reunion
 • Románia
 • Ruanda
 • Saint Kitts és Nevis
 • Saint Pierre és Miquelon
 • Salamon-szigetek
 • San Marino
 • Sao Tome és Principe
 • Seychelle-szigetek
 • Sierra Leone
 • Spanyolország
 • Srí Lanka
 • Suriname
 • Svájc
 • Svédország
 • Szamoa
 • Szaúd-Arábia
 • Szenegál
 • Szent Ilona
 • Szent Lucia
 • Szerbia
 • Szingapúr
 • Szíria
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Szomália
 • Szudán
 • Szváziföld
 • Tadzsikisztán
 • Tajvan
 • Tanzánia
 • Thaiföld
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad és Tobago
 • Tunézia
 • Turks és Caicos szigetek
 • Tuvalu
 • Türkmenisztán
 • Törökország
 • Uganda
 • Új-Kaledónia
 • Új-Zéland
 • Ukrajna
 • Uruguay
 • Vanuatu
 • Vatikáni városállam
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Wallis- és Futuna-szigetek
 • Üzbegisztán
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Zöld-foki-szigetek
 • Örményország
+36
Kérlek, ezt is add meg, hogy szükség esetén fel tudjuk vele venni a kapcsolatot!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!
Kérlek, ezt is töltsd ki a jelentkezéshez!

Jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy az ide kattintva megjelenő nyilatkozatban foglaltakat elolvastad és elfogadod:

A jelentkezésed leadásához kérlek, olvasd el a nyilatkozatunkat és jelöld be, hogy megismerted és elfogadod annak tartalmát.