Tudod-e, hogy miért ilyen közkedveltek a Nyári Táboraink?

Tudod-e, hogy miért ilyen közkedveltek a Nyári Táboraink? 2021-01-27T12:02:40+00:00

Ha már jártál nálunk, akkor kapásból tudsz legalább öt jó érvet mondani, ám van egy, amin talán még a rendszeresen velünk táborozók is meglepődnek.
A Nyári Táborokat szeretik, akik a mérhetetlenül jó hangulatot tartják fontosnak. Az összesereglett táborlakók szinte órák alatt közösséggé alakulnak, ahol mindenki jól érzi magát. Ennek a közösségnek közös élményei, közös „ügyei” vannak. Te is ehhez a közösséghez tartozol?
Szeretik, akik azért jönnek, mert itt olyan ismeretekre tehetnek szert, amit sem az iskolában, sem a neten, sem az utcán nem szedhetnek össze. A különleges képzés egy-egy szakterületen elmélyült, sokszor sajátságos ismereteket ad. Rácsodálkozhatsz a minket körülvevő világra. És ettől könnyebben megérted, mi „hogyan működik”. Olvasd csak végig a kínálatot!

Szeretik, akik arra vágynak, hogy végre rájuk is odafigyeljen valaki. Most neked jut a főszerep. A csoportvezetőid örülnek a sikereidnek, segítenek, ha gondjaid vannak, és veled együtt élvezik a nyári tábor minden pillanatát.

Szeretik, akik gyerekkoruk legszebb nyári élményét keresik és találják meg ebben a táborban. Hallgasd csak meg azokat, akik az elmúlt 16 év valamelyik táborában velünk táboroztak. Ők már tudják, miért olyan emlékezetes minden találkozás.

Szeretik, akik a tiszta rendezett környezetben érzik jól magukat. Akik nem érik be akármilyen körülményekkel. Füves, árnyékos udvar, madárcsicsergés, általános tisztaság és persze kedves emberek vesznek körül a nyári táborban is.

Szeretik, akik nem csak az egész napos semmittevést tartják fontosnak, és azok is, akik nem csak a tanulási lehetőséget keresik. Azok szeretik igazán, akik tudják, élményből is, tudásból is éppen ennyi kell egy nyári táborban.

De van egy másik ok is, ami talán a te részedre is a legfontosabb: A Nyári Táborok olyan nyári szabadidős rendezvény, amelyről büszkén mesélheted: ott voltam, részt vettem! Gondold csak el, hogyan fogadják társaid a nyári élménybeszámolódat, ha azzal kezded: „Ott voltam Moravicán a legjobb vajdasági táborban! Amikor beindult az élménygép, már megszűnt minden más a számunkra. Képzelheted…”

A Nyári Táborokról szóló történetek mindenkit érdekelnek. Azokat is, akik még nem jártak itt, mert nagyon kíváncsiak arra, amiről már olyan sokat hallottak. És azokat is érdekli, akik már részesei voltak, hiszen pontosan értik minden szavadat és ismét átélik azokat a feledhetetlen közös pillanatokat.

Hát, erről tényleg kár lenne lemaradni!

Jelentkezz most, mielőtt megtelne a kedvenc táborod! Kattints arra a táborra, amelyikben részt fogsz venni és töltsd ki a jelentkezési lapot! → Játék, MIT-tábor, Kamasztábor .
Kérdésed van? Valamit nem értesz? Írj emailt most!